Videóink jelszóval védettek, megtekintésük előfizetéshez kötött.

Megrendelés menete:

  • Az alábbi számlaszámra át kell utalni az online tanfolyam összegét (megjelölve a tanfolyamot)
  • E-mailben el kell küldeni a számlázási adatokat (ahova küldjük a számlát)
  • Amint megérkezik az utalás és az e-mail, küldjük a kódot, amivel megtekinthető a video

Hézső Barbara -Egyéni Vállalkozó

Otp Bank  11773126-00066529

Fóliázott konyhabútor felújítása

Fóliázott konyhabútor felújítása

7900 Ft

Új házba költöztünk, és másfajta, világosabb konyhát képzeltünk el magunknak.Azt tudtuk, hogy nem akarunk hiper-szuper modern konyhát, és az is biztos,hogy közel áll hozzánk a provance-i hangulat.Mivel ha csak az ajtókat cseréljük, az is elég nagy összeg lett volna, így maradt, hogy átfestjük. Asztalos férjnek ilyen “mókázásra” nincs ideje, így én láttam neki ennek a több hónapos feladatnak. A bútorfelújítás úgyis az én reszortom! 🙂

Először lefestettem a fóliázott ajtókat, de egyrészt tartósabb, ha nem a műanyag fóliára festünk.Másrészt a fólia elég sok helyen megadta már magát, több helyen az ajtókon felpöndörödött.Ezt már nem igazán lehet megfelelő módon visszaragasztani.Ezért maradt Szántó mester javaslatára a fólia leszedése. Kemény munka volt, főként, hogy nem vagyok a türelemről híres. 🙂

De megérte!

Ülőke kárpitozása

Ülőke kárpitzozása

9900 Ft

Tavasszal szert tettünk egy kis nyaralóra Balatonon.

Telis tel volt régi bútorokkal, de szokás szerint, nem volt szívünk kidobni őket, úgyhogy van, amit már akkor felújítottunk, többet viszont félre tettünk, mondván, hogy jó lesz ez még valamelyik workshopon.

Hát így alakult, hogy ez a kis retro ülőke lett az online tanfolyam egyik alanya.

Nagyon kis helyes, úgyhogy nem bántuk meg, de még van belőle, így lesz egy kis munka velük.

Mivel levehető az ülő része, bármikor átfesthető a láb, így én azt most ebben a videóban nem készítettem el, de ami késik, nem múlik.

Nyugodtan hozzá foghat bárki, aki kezdő az is, mert nagyon egyszerű!

Kis szekrény készítés

11.900 Ft

Az egyik legközkedveltebb workshop nálunk  a kisbútor készítés.

Itt egy kis szekrényt készítenek a résztvevők, mely során minden asztalos alap ismeretet megkapnak, így már utána akár egy nagyobb bútornak neki is lehet állni. Alap felszereltség szükséges hozzá, mely általában megtalálható minden háztartásban.(csavar behajtó, fúró, kalapács…)

Az egyszerűbb összerakási mód is szerepel a videón, illetve a tiplizés és a kekszezés is. A legkönnyebb és legegyszerűbb technikáktól a kicsit bonyolultabbak is megtalálhatóak, pontosan azért, hogy bárki el tudja készíteni.

Útmutató lehet abban is akár, hogy  hogyan lehet összerakni egy áruházban megvásárolt szekrényt.

Sok sikert!

Megosztás: