Feltöltés alatt

Mi az amit még érdemes megmenteni, mi az aminek ne fogjunk hozzá

Eszközök (hőlégfúvó, csiszolás eszközei…)

Felület kezelés ( pácok, festékek, lakkok, wax..)

Kilazult láb, lyukak pótlása, zsanérok…..

Mindezeket a technikákat kisbútorokon végezzük. Akinek van, az hozhatja, de kérjük egyeztessük előtte, hogy tudjuk miről is lesz szó.

Ezen a workshopon nem festünk bútort!
Ár: 16.000 Ft

Csúnya, kopott, szakadt kárpitok. Ne dobd ki, kárpitozd át. Hidd el, nem is olyan nehéz, ha egyszer kipróbálod, bele fogsz szeretni.

Fontos! Ha saját széket hozol, akkor a kárpitot is neked kell hozni hozzá. Ha nincs széked, mi adunk, és ahhoz biztosítjuk a szövetet is, viszont ezt nem tudod haza vinni.

Ha mégis megtetszik a saját műved a végén, és mégis haza vinnéd, akkor kb. 3000-4000 Ft-ért ezt megteheted. (ezt az elején megbeszéljük.)

Dísz szög vásárolható 1000Ft/szál.

Minden egyéb anyagot mi biztosítunk. (szivacs, heveder,….)

A tanfolyam ára: 16.000 Ft

Aki megtanulja nálunk a kisbútor készítést, az szinte bármit meg tud csinálni.

Megtanulunk anyagszükségletet számolni, él fóliázni, az oldalakat tiplizni vagy kekszezni, ajtót felpántolni, hátlapot vágni. Mindent, ami a bútor készítéshez kell.

Nem utolsó sorban mindenki haza viheti a kb. 40×40 cm -es kis szekrényét.

Ár: 16.000 Ft

Kopottan elegáns, fehér, leheletnyi pasztellel! Kis menta, halvány szürke, ég kék, halvány rózsaszín  amivel  a  fehér kombinálva igazi elegáns külsőt kölcsönöz a bútoroknak. Ha még ezt egy kicsit meg is antikoljuk, az aztán az igazi! Gyere, és tanuld meg nálunk, hogy érheted el ezt a hatást, tanulj egy kis stencilezést, amivel fel is dekorálhatod ezeket.

Szalvéta technikával, transzferrel és stencillel dekorálunk fa táblákat, a végén antikoljuk őket. Ezeket a technikákat lehet bútoroknál is alkalmazni, de mi itt a workshopon kisebb fa táblákon gyakorolunk. Aki szeretne rá akasztót, az külön tud vásárolni, azt az ár nem tartalmazza.

Tanfolyam időtartama: 3,5 -4 óra

Ára: 7900 .-

Készítsd el magad gyermeked babakonyháját hokedliből!

A hokedlit te hozod, de ha nagyon nincs, akkor segítünk, csak ezt egyeztessük előtte.

A legideálisabb, ha fiókos hokedlit hozol magaddal.

Ár: 11.900 Ft (ez nem tartalmazza a hokedli árát)

Mit tartalmaz az ár?

A kiegészítő faanyagot, ami kell még a hátuljához, a fogantyúkat, a tűzhelyhez való “platnikat”, gombokat, mosogató tálat, festéket a festéshez, kis fából vágott csapot. Textilt, ha szeretnél rá tenni az elejére.

A kép csak illusztráció, de hasonlót készítünk majd!!!

Időpont: Október 15.  Vasárnap  9.00 – kb 13.30 ig

Egyszerű, ízléses bútorok a teraszra, a kertbe, vagy akár a lakásba is.

Asztal, polc, előszoba fal, vagy más ötlet megvalósítható raklapból.

Nálunk megtanulhatod, hogy készítsd el, és a workshop végén két bútort haza is viszel majd.

Otthon meg már csak a képzelet szab határt annak, hogy mit szeretnél még a megszerezett tudással kezdeni. Akár egy kanapét is elkészíthetsz, ha már tudod az alapokat!  🙂

Időtartam: kb 5- 5 és fél óra

Ár: 16.000 Ft

Aki fotelt szeretne kárpitozni, az jó helyen jár!

Ez a workshopunk egybe esik a szék kárpitozás időpontjával, de senki ne ijedjen meg! A bontás együtt fog történni, a többi része válik majd ketté a folyamatnak, ezért két felé bontjuk majd a résztvevőket. A fotel kárpitozás egy jóval bonyolultabb és hosszabb folyamat, ezért a fotel kárpitozás 7,5-8 órás lesz. Eredetileg két naposra terveztük, de akkor sokan nem biztos, hogy vissza tudnának jönni egy második napra.

Ezért fontos, hogy mindenki, aki fotelt hoz, az tudja az anyagszükségletét. Ha nem saját fotelt hozol, akkor mi adunk hozzá mindent, ha saját fotelt hozol, hoznod kell a szövetet is rá. (Persze itt is lehet venni, van egy szuper textilkuckó, ahova ki szoktunk menni, ha van rá igény.) Ha nem tudod kiszámolni, segítünk, csak egyeztessük. ! Fotóval,méretek megadásával. …stb. Hogy minden ok legyen. 🙂

Időpont: Október 7.  9.30- kb.17.00 óráig

Ár: 22.000 Ft

Betöltés… Betöltés…

Asztalosműhely

Páty,
József Attila u. 27.

Angyalföld

Budapest XIII.,
Hegyedűs Gyula u. 97/c

Megosztás: